Open dag

Een open dag is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te ervaren op onze basisschool en in gesprek te gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken.

Ook de kinderopvang is op deze dag open. 

Kom 9 oktober a.s. sfeer proeven tijdens de open dag.

U bent welkom op onze school.

Wanneer u bezig bent met de basisschoolkeuze voor uw kind kan een bezoek aan onze school u een waardevolle indruk opleveren. Daarom staan wij met koffie en thee klaar om u te ontvangen tijdens de centrale open dag van alle basisscholen in Apeldoorn. 

Natuurlijk heeft u al een beeld van wat uw kind op de basisschool gaat leren. U heeft uw eigen herinneringen en misschien al wat van andere ouders gehoord. Tijdens de open dag vertellen wij u graag hoe wij onderwijs geven en over alles wat daarbij komt kijken; het onderwijs is bij ons op school modern en eigentijds vormgegeven.

Neem gerust uw, bijna naar schoolgaande, kind mee en ga samen een kijkje nemen in de (kleuter)groepen. Een mooie ervaring voor uw kind. Graag tot ziens op 9 oktober aanstaande van 9.00 uur tot 12.00 uur! 

Neem direct contact op