Schooltijden

De Diamant werkt met een continurooster. We beginnen om 8.30 uur en kinderen zijn om 14.45 uur vrij. Groepen 1 en 2 van de Diamant het Rooster en de Beemte zijn op donderdag en vrijdag om 12 uur vrij. De onderbouw van het Kristal gaat tot 14.45 naar school op donderdagen. De kinderen van groep 3 en 4 zijn op vrijdag ook om 12 uur vrij. Op woensdag is de schooldag voor iedereen tot 12.15 uur.

 

Vakanties

Het vakantierooster van midden Nederland is voor De Diamant van toepassing. We streven ernaar om ieder jaar een of twee snipperdagen aan te bieden. Dit hangt af van het aantal dagen dat kinderen per jaar wettelijk naar school moeten. In het schooljaar 2017-2018 is er ruimte om één snipperdag aan te bieden. U kunt bij de leerkracht van uw kind aangeven om welke dag het gaat. Alleen de eerste dag na de zomer- en kerstvakantie kunnen niet worden opgenomen. In onze jaarkalender is terug te vinden wanneer de vakanties en vrije dagen zijn voor de kinderen.

Downloads

Integraal Kindcentrum Het Rooster

Met MAM’s Kinderopvang biedt De Diamant in Het Rooster een integraal kindcentrum van 0 – 13 jaar. De pedagogische aanpak en begeleiding zijn volledig op elkaar afgestemd. Uniek: één gezamenlijk aanbod voor peuters vanaf drie jaar.

Lees meer

Naar de website van MAM's

Kinderopvang Doomijn in Het Kristal

In Het Kristal werkt De Diamant samen met de Toermalijn van Kinderopvang Doomijn. De opvang heeft een echte buurtfunctie. Kinderen groeien samen op in de buurt, op school en bij Doomijn. De pedagogische aanpak sluit aan bij de school.

Lees meer

Naar de website van Doomijn

Downloads

Op onderstaande link vindt u meer informatie en documenten over onze school.

Ga naar Download

PCBO

De Diamant is onderdeel van Protestants Christelijk Basisonderwijs Apeldoorn. PCBO is een vitale en dynamische onderwijsorganisatie, met 27 basisscholen die samenwerken om elk kind vanuit zijn of haar kracht te laten groeien tot wat het kan zijn.
www.pcboapeldoorn.nl