Open dag op 7 oktober. Kom jij ook?

Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor jou als ouder en je kind. Wil je dat de school in de buurt staat? Kies je voor een onderwijsconcept als Dalton, Jenaplan of Montessori of juist niet? Hoe wil je dat het christelijk geloof wordt voorgeleefd? Is de grootte van de school voor jou van belang? Allemaal vragen die een rol kunnen spelen bij de keuze voor een basisschool. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag op woensdag 7 oktober 2020. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan onze deuren open. Meld je aan via www.basisscholenapeldoorn.nl 

Open dag 
Tijdens onze open dag kun je (na aanmelden i.v.m. corona) tijdens het tijdslot dat je hebt gereserveerd bij ons komen. Wij ontvangen je graag als je gezond bent. Kom sfeerproeven op onze school en ga in gesprek met onze onderwijsprofessionals, leerlingen of ouders. Over ons onderwijs, de cultuur en hoe een dag op de basisschool er uit ziet. Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op onze school.  

Kinderdagverblijf en BSO  
Wij werken samen met BIXO Tijdens de open dag kun je ook een kijkje nemen bij het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers. 

Zoek een PCBO-school 
Alle basisscholen in Apeldoorn zijn open op 7 oktober. Benieuwd welke scholen er nog meer bij PCBO Apeldoorn horen? Klik dan hier www.pcboapeldoorn.nl/pcbo-scholen. Lees hier https://pcboapeldoorn.nl/onze-scholen/een-pcbo-school/ meer over wat het betekent om een PCBO-school te zijn.  

Aanmelden en meer info  
Op www.basisscholenapeldoorn.nl staat een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn. Hier moet je je ook aanmelden als je wilt komen. Via een aantal zoekfilters kan je een voorselectie maken van scholen die aanspreken. Stel bijvoorbeeld de maximale reistijd van huis naar school in of maak een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang, rooster of identiteit.