Informatieavonden

Benieuwd naar De Diamant? Kom dan naar één van de informatieavonden die wij voor nieuwe ouders en belangstellenden organiseren. We vertellen dan veel meer over onze visie en manier van werken en u kunt natuurlijk rondkijken en vragen stellen. De bijeenkomsten starten om 19.30 en duren tot uiterlijk 21.30 uur.
Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een Open Dag om de scholen in bedrijf te zien. 

Open dag 6 oktober 2021

De deuren van bijna alle basisscholen in Apeldoorn en omgeving staan tussen 9.00 – 12.00 uur open voor kinderen en hun ouders die een nieuwe basisschool zoeken. Aanmelden voor je bezoek deze ochtend is noodzakelijk en kan via basisscholenapeldoorn.nl. Reserveer een tijdslot bij ééof meerdere basisscholen die je graag wilt bezoeken en maak kennis met de school, de kinderen en het team. De scholen ontvangen je graag op 6 oktober!  

Alvast kennismaken 
Ook voor uw peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Het is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te proeven op een basisschool. Veelal werkt er een kinderopvangorganisatie samen met de school. Wij werken met diverse scholen samen op hun locatie. Op de open dag kunt u meestal ook een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met de pedagogisch medewerkers.  

Voor het aanmelden en voor meer informatie over de scholen ga je naar www.basisscholenapeldoorn.nl 

 

Volgende datum:

  • 06 april 2022 (Open Dag: 09.00 - 12.00 uur)